nlen

LASER REMOVAL
Op een veilige manier permanente make-up en pigmentvlekken verwijderen zonder littekens achter te laten.

Hiervoor gebruiken wij de Q-Switched Nidium-YAG laser. Dit is de beste laser op de markt om pigmenten op een goede en veilige manier te verwijderen. Hierdoor kunnen wij nagenoeg alle verkleurde, uitgelopen, te donkere of verkeerde permanente make-up verwijderen of corrigeren. Na de laserbehandeling(en) kunnen wij jou uiteraard ook weer voorzien van prachtige nieuwe permanent make-up.

De Q-Switched Nidium-YAG laser is ingedeeld als klasse 4 laser en is CE-gekeurd, waardoor het verwijderen op een veilige manier gaat en er geen littekens ontstaan. Door middel van een speciale KTP-lens kunnen hiermee ook donkere pigmentvlekken of ouderdomsvlekken verwijderd worden.


Hoe werkt het?
Een zeer gecentreerde speciale laserstraal schiet de pigmenten tot zeer kleine stukjes (dit wordt ook wel gefragmenteerd genoemd). Een groot gedeelte van het pigment wat zich in de huid bevindt, zal direct afgestoten worden tijdens de behandeling. Een ander deel wordt afgestoten door de wondgenezing en de korstvorming na de behandeling en er is ook nog een deel dat wordt opgenomen door het lymfesysteem en zo het lichaam verlaat.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Om het gewenste resultaat te bereiken zijn er één tot vier behandelingen nodig. Er zijn echter grote verschillen in de gebruikte kleurstof, de hoeveelheid kleurstof die in de huid is aangebracht en de persoonlijke gezondheid en kwaliteit van de huid. Deze factoren zullen een grote rol spelen in het verwijderproces en de bepalende factor zijn voor het aantal behandelingen en het eindresultaat.

Wij zullen een foto nemen van de zone die we gaan behandelen, zo kunnen wij later goed bekijken wat de vorderingen zijn na één of meerdere behandelingen.

Mag iedereen een behandeling ondergaan?
Gezondheid
Mocht je gezondheidsklachten hebben, specifieke medicijnen gebruiken of onder doktersbehandeling zijn, is het belangrijk om altijd vooraf de (huis)arts te raadplegen.

Zwangerschap
De laserbehandeling mag niet bij je worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap.

Oogaandoening
Mocht je een oogaandoening hebben en de eyeliner willen laten laseren, dien je dat vooraf duidelijk aan ons te melden.

Dragen van een bril of contactlenzen
Het dragen van een bril of contactlenzen zien wij niet als een oogaandoening en is dan ook geen probleem.

Fotoallergisch
Cliënten die een laserbehandeling bij ons ondergaan mogen niet overgevoelig zijn voor licht (fotoallergisch) of lasergerelateerde behandelingen.

VOORZORG
Voordat we aan de behandeling gaan beginnen moet er volgens de Nederlandse wet eerst de gezondheidsverklaring ingevuld worden. Hier staan een aantal vragen op over jouw gezondheid en eventueel medicijngebruik. Deze gezondheidsverklaring vul je bij ons in voordat we gaan beginnen.

NAZORG
Elke behandeling heeft zijn eigen nazorg nodig waar u zich goed aan moet houden nadat u bij ons behandeld bent. Na de laser of de naald removal behandeling is de huid beschadigd, deze heeft minimaal 4 weken nodig om genoeg te herstellen voor een volgende laser of naald removal behandeling.
De huid zal de eerste 24 tot 48 uur wat rood en gezwollen kunnen zijn. Het is belangrijk om de huid de eerste dagen zoveel mogelijk droog te houden. De créme die je van ons meekrijgt dient 3x daags aangebracht te worden.

Als je na één of meer behandelingen het gewenste resultaat hebt bereikt, moet je ongeveer 2,5 maanden wachten voordat je kunt beginnen aan nieuwe permanent make-up.

 

Steenstraat 45 - 6828 CC Arnhem  - info@hair-skintherapy.nl - Tel: 026 4431119