nlen

HAARGROEI STIMULATIE
Haargroeistimulatie door middel van Mesotherapie en Microneedling is een behandeling die we inzetten tegen haarverlies, bij een vermoeide haargroei of dun haar.

Met micro-naalden brengt de huid- en haarspecialiste vitamines en voedingstoffen in de hoofdhuid. Het is een 100% natuurlijke behandeling voor dieptevoeding waardoor maximale voeding in de hoofdhuid wordt ingebracht.

Deze boost van voedingsstoffen zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert en de haren dikker en steviger worden en langer blijven zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor het haar voller wordt. 

Om het gewenste resultaat te behalen, is een kuur noodzakelijk. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

 


CONSULT
Wij adviseren je om een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult. Tijdens dit consult bespreken we samen jouw wensen en de mogelijkheden. Verdere informatie over nazorg en eventuele risico's komen ook aan bod. 

DE BEHANDELING
Voordat we met de behandeling gaan beginnen, volgt er eerst een intakegesprek. In dit gesprek zal je nogmaals worden geïnformeerd over de behandeling, de nazorg en eventuele risico’s. Vervolgens wordt er gevraagd om een gezondheidsverklaring in te vullen. Daarna kan je plaatsnemen op de behandelstoel en zorgen wij dat jij je comfortabel voelt.

Eerst wordt er een huidscan gemaakt om de staat van de huid te beoordelen. De huidscan is inbegrepen in de prijs. 

Vervolgens wordt het gewenste gebied behandeld. Dit kan de wenkbrauwzone of een plek op de hoofdhuid zijn. 

NAZORG
Voor een optimaal eindresultaat is nazorg erg belangrijk. De eerste twee dagen na de behandeling mag het gebied wat behandeld is niet nat worden. 

Vermijd het volgende voor een week lang na de behandeling; blootstelling aan overmatig water, zout water, chloorwater, hete douche, overmatig zweten, stoombad, sauna, zonlicht, zonnebank en alcoholhoudende producten. Draag ook geen helm of een ander hoofddeksel. 

GGD VERGUNNING
Een GGD vergunning voor permanente make-up en andere behandelingen met naalden is vereist. Onze salon is na inspectie gekeurd door de GGD. Deze GGD vergunning geeft aan dat onze salon werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid). Onze vergunning kunt u controleren op de officiële website van het LCHV.

Steenstraat 45 - 6828 CC Arnhem  - info@hair-skintherapy.nl - Tel: 026 4431119